Blog

Hi-Tec voor dames en heren
Woensdag 3 March / 2021

Hi-Tec voor dames en heren

We hebben er allemaal serieus lang op moeten wachten. En toen was de eerste drop van de rammend populaire Hi-Tec sneakers voor spring '21 ook nog eens sneller uitverkocht dan we hadden durven dromen. En dus hebben we naast een hoop happy faces, ook veel te veel klanten teleur moeten stellen. Maar er is hoop.

Crazy Corona Sale
Woensdag 10 February / 2021

Crazy Corona Sale

Voordat in de lente alles beter wordt, klappen wij er nog even een berg last sale items uit. Tijdens het einde van Baretta's Crazy Corona Sale. Met belachelijke kortingen op al die topmerken die je van ons kent. Discount op Denham. Sale op Samsoe. En korting op Daily Paper. Om maar wat te noemen.

Visit our shops virtually
Donderdag 14 January / 2021

Visit our shops virtually

Tijdens de lockdown wil je natuurlijk wel gewoon onze winkels blijven bezoeken. En dat kan. Veilig, verantwoord en op véél meer dan anderhalve meter afstand. Dankzij onze samenwerking met 3d-venture.nl. Wandel door de shops, klik aan wat je leuk vindt en koop het meteen online.

Maison Kitsuné @ Baretta
Dinsdag 8 December / 2020

Maison Kitsuné @ Baretta

Nog meer goed nieuws voor 2021. Want het is tijd voor the return of the fox. Of minder cryptisch: het mooie Maison Kitsuné keert terug naar Den Haag. Ooit waren we bij UPTOWN de eerste shop in Nederland die dit Frans/Japanse merk verkochten. En nadat de Bijenkorven van deze planeet ermee aan de haal gingen, was voor ons de lol er wel af. 

New Amsterdam Surf Association Pre-Spring '21
Dinsdag 8 December / 2020

New Amsterdam Surf Association Pre-Spring '21

Zaterdag 12 december dropt bij Baretta alweer de zogenaamde pre-spring collectie van New Amsterdam Surf Association. En da's goed nieuws, want dat betekent dat we voorzichtig op weg gaan naar het voorjaar. En met de tees, sweats en andere toffe items uit deze ubertoffe New Amsterdam-collectie krijg je daar zo mogelijk nog meer zin in.