Blog

BARETTA 10 YEARS
Maandag 12 April / 2021

BARETTA 10 YEARS

Natuurlijk bestaat Baretta al 300 jaar langer. Maar we vieren in 2021 dat de 'new & improved' Baretta 10 jaar de deuren open heeft weten te houden. En daar hopelijk nog minstens zo'n mooi decennium aan vast gaat plakken. In die prachtige Prinsestraat in Den Haag.

Vincenzo's Prinsestraat
Zaterdag 27 March / 2021

Vincenzo's Prinsestraat

Nu was de Prinsestraat in Den Haag natuurlijk al die onvermijdelijke place to be dankzij Baretta en UPTOWN. Maar nu onze vrienden van één van de beste pizzeria's van Den Haag hun derde lokatie pal naast ons hebben geopend. Heb je nauwelijks nog een ander plekje nodig.

Hi-Tec voor dames en heren
Woensdag 3 March / 2021

Hi-Tec voor dames en heren

We hebben er allemaal serieus lang op moeten wachten. En toen was de eerste drop van de rammend populaire Hi-Tec sneakers voor spring '21 ook nog eens sneller uitverkocht dan we hadden durven dromen. En dus hebben we naast een hoop happy faces, ook veel te veel klanten teleur moeten stellen. Maar er is hoop.

Crazy Corona Sale
Woensdag 10 February / 2021

Crazy Corona Sale

Voordat in de lente alles beter wordt, klappen wij er nog even een berg last sale items uit. Tijdens het einde van Baretta's Crazy Corona Sale. Met belachelijke kortingen op al die topmerken die je van ons kent. Discount op Denham. Sale op Samsoe. En korting op Daily Paper. Om maar wat te noemen.

Visit our shops virtually
Donderdag 14 January / 2021

Visit our shops virtually

Tijdens de lockdown wil je natuurlijk wel gewoon onze winkels blijven bezoeken. En dat kan. Veilig, verantwoord en op véél meer dan anderhalve meter afstand. Dankzij onze samenwerking met 3d-venture.nl. Wandel door de shops, klik aan wat je leuk vindt en koop het meteen online.