Blog

Visit our shops virtually
Donderdag 14 January / 2021

Visit our shops virtually

Tijdens de lockdown wil je natuurlijk wel gewoon onze winkels blijven bezoeken. En dat kan. Veilig, verantwoord en op véél meer dan anderhalve meter afstand. Dankzij onze samenwerking met 3d-venture.nl. Wandel door de shops, klik aan wat je leuk vindt en koop het meteen online.

Maison Kitsuné @ Baretta
Dinsdag 8 December / 2020

Maison Kitsuné @ Baretta

Nog meer goed nieuws voor 2021. Want het is tijd voor the return of the fox. Of minder cryptisch: het mooie Maison Kitsuné keert terug naar Den Haag. Ooit waren we bij UPTOWN de eerste shop in Nederland die dit Frans/Japanse merk verkochten. En nadat de Bijenkorven van deze planeet ermee aan de haal gingen, was voor ons de lol er wel af. 

New Amsterdam Surf Association Pre-Spring '21
Dinsdag 8 December / 2020

New Amsterdam Surf Association Pre-Spring '21

Zaterdag 12 december dropt bij Baretta alweer de zogenaamde pre-spring collectie van New Amsterdam Surf Association. En da's goed nieuws, want dat betekent dat we voorzichtig op weg gaan naar het voorjaar. En met de tees, sweats en andere toffe items uit deze ubertoffe New Amsterdam-collectie krijg je daar zo mogelijk nog meer zin in. 

ELVINE winterjassen
Woensdag 2 December / 2020

ELVINE winterjassen

Wij verkopen de jassen van ELVINE al sinds dag één, en het lijkt wel alsof het merk alleen maar beter, toffer en mooier wordt. Met als klapper dit jaar de ELVINE Bror. Een lichtgewicht puffer, die winddicht is, en volledig waterafstotend. En ook nog eens teringtof. Maar echt. Bij Baretta verkopen we alle kleuren van de Bror, en ze zijn in alle eerlijkheid allemaal even populair. 

Ceizer x Van Gogh Museum
Woensdag 2 December / 2020

Ceizer x Van Gogh Museum

Al sinds 300 jaar. Is Pieter Ceizer een vriend-van-de-show. En verkoopt Baretta met heel veel liefde én plezier de creaties van zijn hand. Al in het vroege begin hadden we de tees van Pimpalicious in de winkel hangen. En nadat Pieter het Baretta-logo mocht designen, ging het natuurlijk écht hard met zijn merk. Dat snap je.