Blog

Baretta x ELVINE
Woensdag 29 September / 2021

Baretta x ELVINE

Ter ere van ons 10-jarig bestaan hebben we de handen ineengeslagen met onze Zweedse vrienden van ELVINE. Ook wel bekend als de Scandinavische koningen van de winterjas. Met hun technische en sophisticated kijk op jassen. Warm, mooi, tof, comfortabel én duurzaam. En da's precies wat onze jas ook is.  

Together We Connect
Woensdag 18 August / 2021

Together We Connect

In tijden waarin niets vanzelfsprekend lijkt, is het zaak om juist het ongewone te blijven doen. Om samen te werken. En om creatief een kans te geven. En da's precies waar het om draait bij het door Absolut Vodka opgezette project 'Together We Connect'. 

Baretta x The Sneaker Hype
Zondag 2 May / 2021

Baretta x The Sneaker Hype

Al sinds 100 jaar een gouden combinatie: toffe en limited sneakers met mooie selvedge denims. En dankzij een fonkelverse samenwerking met de resellers van het op en top Haagse The Sneaker Hype, kunnen we je nu ook met enige regelmaat bij Baretta voorzien van Nike Air Jordans.

BARETTA 10 YEARS
Maandag 12 April / 2021

BARETTA 10 YEARS

Natuurlijk bestaat Baretta al 300 jaar langer. Maar we vieren in 2021 dat de 'new & improved' Baretta 10 jaar de deuren open heeft weten te houden. En daar hopelijk nog minstens zo'n mooi decennium aan vast gaat plakken. In die prachtige Prinsestraat in Den Haag.

Vincenzo's Prinsestraat
Zaterdag 27 March / 2021

Vincenzo's Prinsestraat

Nu was de Prinsestraat in Den Haag natuurlijk al die onvermijdelijke place to be dankzij Baretta en UPTOWN. Maar nu onze vrienden van één van de beste pizzeria's van Den Haag hun derde lokatie pal naast ons hebben geopend. Heb je nauwelijks nog een ander plekje nodig.