BARETTA 10 YEARS

BARETTA 10 YEARS

Geplaatst op 11 May 2021 by

Alweer 10 jaar geleden, namen we als toen nog jonge enthousiaste honden de winkel over nadat we er al even zolang werkzaam waren. En na vijf moeizame crisisjaren op de oude locatie in de steeds slechter wordende Vlamingstraat en na het openen van UPTOWN in de Prinsestraat even daarvoor, verhuisden we Baretta naar de huidige locatie. 

Nu, na 10 jaar hard werken en héél veel uitdagingen. Staan we er misschien wel beter voor dan ooit. En gaan we zo mogelijk nóg harder werken om ook in de toekomst mooie dingen te blijven doen. Maar dit jaar? Gaan we het als het even kan ook gewoon een beetje vieren. Dat die gekke jeanswinkel al zo lang meedraait in de Haagse top. 

We komen met collabs met onder andere Deus, Tenue en ELVINE. En hebben natuurlijk nog wat mooie echte Baretta-dingen voor je in petto. Hopelijk met een biertje erbij. Proostend in de winkel. Maar dat zal de COVID-tijd ons moeten leren. Hou vooral onze socials in de gaten. En laten we er samen een mooi jaar van maken. Tien jaar, jongens. Jeetje.