Together We Connect

Together We Connect

Geplaatst op 19 May 2024

In tijden waarin niets vanzelfsprekend lijkt, is het zaak om juist het ongewone te blijven doen. Om samen te werken. En om creatief een kans te geven. En da's precies waar het om draait bij het door Absolut Vodka opgezette project 'Together We Connect'. 

Onze grote broer UPTOWN sloeg voor de gelegenheid de handen ineen met topshops Baskets en Calico Jack. Om samen met een lokale fotograaf letterlijk en figuurlijk bruggen te bouwen. Wat vervolgens weer resulteert in een toffe capsule collectie, die vanaf 19 augustus wordt gelanceerd in de drie winkels. 

Voor Den Haag heeft UPTOWN natuurlijk samenwerkt met Justine Leenarts. Niet alleen een zeer begenadigd fotografe, maar ook meer dan een vriendin van de show. De iconische 'brug' die vast is gelegd is de prachtige Pier in Scheveningen. Hét toonbeeld van verbinding. Tussen zee, strand en stad. Die drie dingen waar wij als Hagenezen zo trots op zijn. 

Extra tof: de hoogwaardige prints van dit geweldige shot zijn ook te koop tijdens het event. In store. En via de webshops van de drie toonaangevende shops in ons mooie Nederland. 

Check de links voor de webshops:

UPTOWN - https://www.uptown-denhaag.nl/releases/
Baskets - https://www.baskets-store.com/nl/brands/baskets/
Calico Jack - (TBA)