New Amsterdam Surf Association Pre-Spring '21

New Amsterdam Surf Association Pre-Spring '21

Geplaatst op 26 April 2024

Zaterdag 12 december dropt bij Baretta alweer de zogenaamde pre-spring collectie van New Amsterdam Surf Association. En da's goed nieuws, want dat betekent dat we voorzichtig op weg gaan naar het voorjaar. En met de tees, sweats en andere toffe items uit deze ubertoffe New Amsterdam-collectie krijg je daar zo mogelijk nog meer zin in. 

De boys van New Amsterdam Surf Association haalde hun inspiratie voor de pre-collectie uit de beruchte Black Saturday. De drukste zaterdag op de Franse snelwegen, wanneer heel Frankrijk (en de rest van Europa) massaal het idee heeft om op vakantie te gaan. En dat domino effect. Van elkaar volgen. En op dezelfde dag op vakantie gaan. Naar dezelfde plaatsen. Was het uitgangspunt voor deze opnieuw keiharde New Amsterdam-collectie.

Met een aantal hele fijne, en inmiddels vertrouwde, New Amsterdam t-shirt en sweaters zit je er natuurlijk altijd lekker bij. Maar de New Amsterdam Surf Association Storm Poncho en bijvoorbeeld de Cover Cardigan en de Larry Jacket in Magenta maken New Amsterdam weer nét even toffer, fijner en anders dan de rest. En daar worden we bij Baretta sowieso blij van. 

De hele New Amsterdam Surf Association-collectie voor pre-spring '21 is vanaf zaterdag 12 december verkrijgbaar bij Baretta Den Haag in de winkel, en via de Baretta-webshop. Via deze link: https://www.barettajeans.nl/nl/brands/new-amsterdam-surf-association/.