Maison Kitsuné @ Baretta

Maison Kitsuné @ Baretta

Geplaatst op 24 April 2024

Nog meer goed nieuws voor 2021. Want het is tijd voor the return of the fox. Of minder cryptisch: het mooie Maison Kitsuné keert terug naar Den Haag. Ooit waren we bij UPTOWN de eerste shop in Nederland die dit Frans/Japanse merk verkochten. En nadat de Bijenkorven van deze planeet ermee aan de haal gingen, was voor ons de lol er wel af. 

Echter, de fantasieloze warenhuizen bleken toch iets minder goed in het storytelling verhaal, en konden de mooie items uit de Maison Kitsuné collecties voor geen meter verkopen. En nu? Keert het merk terug bij Baretta & UPTOWN. De mateloos populaire sweats met de iconische vos. En de heerlijk cleane t-shirts met de verschillende uitvoeringen en kleuren van diezelfde kitsuné. Want, ja, dat is dus het Japanse woord voor vos. 

Vanaf midden december levert Maison Kitsuné alweer de eerste items voor spring/summer 2021 aan de mooiste en leukste herenwinkels van Den Haag. Wat wij bij Baretta en UPTOWN dus schijnen te zijn. Je vindt Maison Kitsuné in de winkels in de Prinsestraat, of koopt de vrolijke vosjes via de Baretta webshop. Via deze link: https://www.barettajeans.nl/nl/brands/maison-kitsune/.