ELVINE winterjassen

ELVINE winterjassen

Geplaatst op 18 May 2021 by

Zonder enige twijfel opnieuw hét jassenmerk van de winter van 2020. En dan hebben we het natuurlijk over het Zweedse ELVINE. Die niet alleen gespecialiseerd zijn in het maken van simpelweg goede, wind- en waterdichte winterjassen. Maar ook wereldkampioen zijn in prijs/kwaliteit verhoudingen. En da's ook weleens leuk. 

Wij verkopen de jassen van ELVINE al sinds dag één, en het lijkt wel alsof het merk alleen maar beter, toffer en mooier wordt. Met als klapper dit jaar de ELVINE Bror. Een lichtgewicht puffer, die winddicht is, en volledig waterafstotend. En ook nog eens teringtof. Maar echt. Bij Baretta verkopen we alle kleuren van de Bror, en ze zijn in alle eerlijkheid allemaal even populair. 

Zoek je liever een wat langere jas? Dan biedt de ubercomfortabele ELVINE Zane uitkomst. Ook al wind- en waterdicht, en met een comfortabele 4-way stretch. Ben je een echte koukleum en wil je het de hele winter vooral hartstikke warm hebben? Pak dan de ELVINE Connor. Uit de toffe Future Line van ELVINE, en gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Dus warm, mooi, tof én duurzaam. ELVINE en Baretta hebben het allemaal. 

Bekijk de ELVINE-selectie van Baretta Den Haag via deze link: https://www.barettajeans.nl/nl/jackets/elvine/.